Thuis

Wuhan Longgang Pressure Pipeline Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Co. van de de Drukpijpleiding van Wuhanlonggang, Ltd is een onderneming die op grote schaal zich in productie specialiseren en staal verkopen. Als belangrijke buitenlandse handelsonderneming in de van Staal China industrie, heeft het bedrijf een brede waaier van vriendschappelijke en op lange termijn samenwerking tussen bedrijvenverhoudingen met vele binnenlandse en buitenlandse zakelijke klanten op het principe van gelijkheid, wederzijds voordeel, en win-win samenwerking gevestigd, die sterke steun verlenen voor de ontwikkeling van de globale staalindustrie.

 

Volgens de strategie van gediversifieerde ontwikkeling en professionele verrichting, Co. van de de Drukpijpleiding van Wuhan Longgang, is Ltd hoofdzakelijk bezig geweest met de invoer en de uitvoer van staal grondstoffen, naadloze buizen, gelaste pijpen, roestvrij staal, ronde bars, galvaniseerde pijpen, rechthoekige buizen, en naadloze rechthoekige buizen. , Staalplaat, hoekstaal, kanaalstaal, I-Straal, h-Straal en andere productenproductie en de uitvoerzaken.

 

Ons hoofdmateriaal is 201, 304, 321, 347H, 316, 316L, 316Ti, 317, 410, 420, 430, 904L, S31254, N08926, 2205, S32750, S32760, inconel legering 600, 601, 625, 901, 750, 800, 800H, 825, Hastelloy c-276, c-22 enz. Met internationaal geavanceerd productiemateriaal, hete walserijen, koudwalserijen, enz.-worden de Producten wijd gebruikt in elektro, chemische, pijpleiding, machines productie, auto's, schepen, ruimte, bouw en andere industrieën.

 

De fabriek kan volgens GB, ASTM, DIN en ENGELSE normen produceren. Het bedrijf heeft zich nu ontwikkeld tot een leverancier van uitstekende kwaliteit in de staalindustrie. In 2016, ging het bedrijf de collectieve certificatie van 5A over, en zijn producten worden verkocht goed in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, Afrika en andere landen en regio's. Heeft uitgebreide ervaring in projectverrichting, product en de dienstlevering. Co. van de de Drukpijpleiding van Wuhanlonggang, Ltd zal altijd streven naar eerlijkheid, waarheid-zoekt, pragmatisme, en merkonderhoud, en is geëngageerd aan het voorzien van klanten van de producten van uitstekende kwaliteit en de prima diensten.

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

In 2016, ging het bedrijf de collectieve certificatie van 5A over, en zijn producten worden verkocht goed in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, Afrika en andere landen en regio's. Heeft uitgebreide ervaring in projectverrichting, product en de dienstlevering. Co. van de de Drukpijpleiding van Wuhanlonggang, Ltd zal altijd streven naar eerlijkheid, waarheid-zoekt, pragmatisme, en merkonderhoud, en is geëngageerd aan het voorzien van klanten van de producten van uitstekende kwaliteit en de prima diensten.

Wuhan Longgang Pressure Pipeline Co., Ltd. Wuhan Longgang Pressure Pipeline Co., Ltd. Wuhan Longgang Pressure Pipeline Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Aantal werknemers : >100

Export pct : 60% - 70%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Wuhan Longgang Pressure Pipeline Co., Ltd. Certificaten China Wuhan Longgang Pressure Pipeline Co., Ltd. Certificaten